ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΖΑΚΙΟΥ

Home / ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΖΑΚΙΟΥ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΖΑΚΙΟΥ

ΑξεΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΖΑΚΙΟΥ Lechmaσουάρ τζακιών Lechma σε μεγάλη ποικιλία. Στην εταιρεία SamarasEnergy χρησιμοποιούμε τα σωστά σύνολα εργαλείων για την κατασκευή των ενεργειακών τζακιών νερού με μέγιστο στόχο την ομαλή λειτουργία τους και την μέγιστη ασφάλεια.

Επιπλέον διαθέτουμε στις αποθήκες μας διαθέτουμε όλες  τις απαραίτητες «πρώτες ύλες» κατασκευής μιας εστίας από την αρχή, ( εναλλάκτες, κυκλοφορητές, περσίδες όλων των τύπων, καμινάδες μονού και διπλού τοιχώματος καθώς και εύκαμπτους, αεραγωγούς, μονωτικά κορδόνια, γυψοσανίδες πυράντοχες και απλές, κεραμοβάμβακα, θερμοστατικούς ρυθμιστές βεντιλατέρ αεροβαλβίδες).

Στην έκθεση μας θα βρείτε πολλά από τα περιφερειακά μετά την κατασκευή του τζακιού προϊόντα, (λαβίδες, λόγχες, σκουπάκια, φτυαράκια, προστατευτικά πυρίμαχα κρύσταλλα, ορειχάλκινες, χαλύβδινες και ίνοξ σίτες, σχάρες καύσεις και συστήματα ψησίματος, κουβάδες και καλάθια ξύλων, ίνοξ ψησταριές) και δερμάτινα άφλεκτα χαλάκια για την προστασία του πατώματος μπροστά από το τζάκι. Σας υποσχόμαστε ότι μετά την αποπεράτωση των εργασιών μας θα έχετε την βέλτιστη ασφάλεια, χρήση και απόλαυση του τζακιού σας.

Το έμπειρο προσωπικό της SamarasEnergy βρίσκεται στην διάθεση σας για να απαντήσει σε κάθε προβληματισμό σας ή  τεχνική πληροφορία που σας απασχολεί, από την πρώτη επίσκεψη μας στον χώρο σας, την εκτίμηση, την σχεδίαση, την εγκατάσταση και  να σας ενημερώσει για τους νόμους που διέπουν την λειτουργία του τζακιού, τα υλικά κατασκευής και τις εναλλακτικές τεχνολογίες. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και στόχος μας είναι να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή που βιώνετε στο χώρο σας.

Με ένα δίκτυο 5 εκθέσεων σε όλη την Αττική, και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα επιθυμία μας είναι το αποτέλεσμα να σας εκφράζει απόλυτα και να αντανακλούν τα συναισθήματά σας.

Η εταιρεία μας SAMARASENERGY είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε όλη την Ελλάδα στα προϊόντα της εταιρείας Lechma. Πιστεύουμε ότι στις τιμές είμαστε ασυναγώνιστοι όπως στην τεχνογνωσία και στην εξυπηρέτηση. Βρείτε τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία. Διαβάστε τυχόν σχόλια & αξιολογήσεις χρηστών και επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από την κατηγορία.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search