Αερόθερμα Τζάκια

Home / Αερόθερμα Τζάκια

αερόθερμα τζάκια Lechma

Αερόθερμα τζάκια Lechma. Ποιοτικά τζάκια, κατασκευή από υλικά κορυφαίας ποιότητας τα οποία αποτελούν εγγύηση για την άριστη λειτουργία του.

Τα αερόθερμα τζάκια  της Lechma κατασκευάζονται σε ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής για ενεργειακά τζάκια στην Πολωνία.

Η εταιρεία Lechma ιδρύθηκε το 1989, είναι κορυφαίος κατασκευαστής στην Πολωνία σε αερόθερμα, και περισσότερο εξειδικευμένη στα τζάκια καλοριφέρ.

Μας προσφέρει ένα μεγάλο πλήθος από ειδικά κατασκευασμένα  αξεσουάρ για την ασφαλή και επαγγελματική εγκατάσταση τους.

Η Lechma πωλεί με επιτυχία τα προϊόντα της σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση της Ανατολικής Ευρώπης και στη Σκανδιναβία.

Τα τελευταία χρόνια στα τζάκια η εταιρεία Lechma έχει αποκτήσει μια σειρά από σημαντικά βραβεία σε εμπορικές εκθέσεις στην χώρα της και σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού εκτός της Πολωνίας.

Οι αξίες στις οποίες στηρίζεται και αναπτύσσεται είναι η πελατοκεντρική φιλοσοφία και η διατήρηση της εξαιρετικής ποιότητας στα προϊόντα της, Τζάκια, Σόμπες & Barbeque, ταυτίζοντας το όνομα της με την ποιότητα, την εργονομία, την αισθητική, τη λειτουργικότητα καθώς και τη γνώση και την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων της.

Μέσα από μία ανεξάντλητη ποικιλία σε επενδύσεις που αναδεικνύουν και χαρίζουν ύφος και προσωπικότητα στον χώρο σας και με δυνατότητα επιλογής από κορυφαία εργοστάσια με ποικίλες εστίες για κάθε χρήση, από το απλό τζάκι μέχρι συστήματα κεντρικής θέρμανσης με αεραγωγούς ή ακόμα και σύνδεσή τους με καλοριφέρ.

Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στην διάθεση σας για να απαντήσει σε κάθε προβληματισμό σας ή πληροφορία που σας απασχολεί, από την σχεδίαση, την εγκατάσταση και τις χρήσεις αλλά και για να σας ενημερώσει για τους νόμους που διέπουν την λειτουργία του τζακιού, τα υλικά κατασκευής και τις εναλλακτικές τεχνολογίες. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και στόχος μας είναι να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή που βιώνετε στο χώρο σας.

Με ένα δίκτυο 5 εκθέσεων σε όλη την Αττική, και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα επιθυμία μας είναι το αποτέλεσμα να σας εκφράζει απόλυτα και να αντανακλούν τα συναισθήματά σας.

Η εταιρεία μας SAMARASENERGY είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε όλη την Ελλάδα στα τζάκια της εταιρείας Lechma. Βρείτε τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία Ενεργειακά Τζάκια. Διαβάστε τυχόν σχόλια & αξιολογήσεις χρηστών και επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από την κατηγορία.

αερόθερμα τζάκια

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search