ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Home / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνία ενεργειακα τζακια Lechma

Ενεργειακο τζακι αερόθερμο και ενεργειακο τζακι καλοριφέρ (νερού) Lechma. Το ενεργειακο τζακι νερού έχει σήμανση CE ποιότητα και πιστοποίηση ISO, TUV, κατασκευάζετε από υλικά άριστης ποιότητας παρέχοντας εγγύηση για την ομαλή λειτουργία του.

Η εταιρεία Lechma ιδρύθηκε το 1989, και το 2006 απέκτησε την πιστοποίηση ISO 9001:2002. Eίναι κορυφαίος κατασκευαστής στην Πολωνία, διατηρεί ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής για ενεργειακο τζακι, και είναι περισσότερο εξειδικευμένη στο ενεργειακο τζακι καλοριφέρ (με χιτώνιο νερού)

Η Lechma πωλεί με επιτυχία τα προϊόντα της σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση της Ανατολικής Ευρώπης και στη Σκανδιναβία.

Μας προσφέρει τα απαραίτητα περιφερειακά εξαρτήματα καθώς και αρκετά αξεσουάρ για την ασφαλή και επαγγελματική εγκατάσταση στις εστίες μας.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει αποκτήσει μια σειρά από σημαντικά βραβεία σε εμπορικές εκθέσεις στην χώρα της και σε διεθνής εκθέσεις του εξωτερικού εκτός της Πολωνίας. Οι αξίες στις οποίες στηρίζεται και αναπτύσσεται είναι η πελατοκεντρική φιλοσοφία και η διατήρηση της εξαιρετικής ποιότητας στα προϊόντα της ταυτίζοντας το όνομα της με την ποιότητα, την εργονομία, την αισθητική, τη λειτουργικότητα καθώς και τη γνώση και την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων της.

Στην έκθεση μας θα δείτε μία ανεξάντλητη ποικιλία σε εγκατεστημένες και επενδυμένες εστίες θα πάρετε ιδέες και συμβουλές με σκοπό η δικιά σας κατασκευή να σας δώσει αισθητικά ένα τέλειο αποτέλεσμα χαρίζοντας προσωπικότητα στον χώρο σας. Αν δεν έχετε το χρόνο να μας επισκεφθείτε μπορείτε να μας καλέσετε να κλείσουμε ένα ραντεβού στον χώρο σας. Οι επιλογές σας είναι αρκετές  με ποικίλες εστίες για κάθε χρήση, από το απλό αερόθερμο ενεργειακο τζακι, συστήματα κεντρικής θέρμανσης με αεραγωγούς καθώς σύνδεσή τους με καλοριφέρ.

Το έμπειρο προσωπικό της SamarasEnergy βρίσκεται στην διάθεση σας για να απαντήσει σε κάθε προβληματισμό σας ή  τεχνική πληροφορία που σας απασχολεί, από την πρώτη επίσκεψη μας στον χώρο σας, την εκτίμηση, την σχεδίαση, την εγκατάσταση και  να σας ενημερώσει για τους νόμους που διέπουν την λειτουργία του τζακιού, τα υλικά κατασκευής και τις εναλλακτικές τεχνολογίες θέρμανσης. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και στόχος μας είναι να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή που βιώνετε στο χώρο σας.

Με ένα δίκτυο 5 εκθέσεων σε όλη την Αττική, και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα επιθυμία μας είναι το αποτέλεσμα να σας εκφράζει απόλυτα και να αντανακλούν τα συναισθήματά σας.

Σαμαράς Σπύρος
Υπαπαντής 172 Άρτεμις 190 16 Ελλάδα
E-mail: info@samarasenergy.gr
Τηλ: +30 22940-88444
Φάξ: +30 22940-86444
Κινητό: +30 6936 068392-91

Φόρμα επικοινωνίας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Η εταιρεία μας SAMARASENERGY είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε όλη την Ελλάδα στα προϊόντα της εταιρείας Lechma. Πιστεύουμε ότι στις τιμές είμαστε ασυναγώνιστοι. Βρείτε τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search